NAFARROAKO ondare materiagabearen ARTXIBOA

Ama koinatuarekin ezkondu zen

• Berriemaile mota:
    Individual
  • Bideoko berriemailea:
    Sukuntza Sagastibeltza, Miguel

Bi anaiak elkarrekin joan ziren gerrara; aitak gerratik itzuliko ez zela antzeman omen zuen. Aita hil eta bi hilabete ondoren jaio zen bera. Ama aitaren anaiarekin ezkondu zen azkenean. Osaba ezkongabea ere etxean bizi izan zen.

Uncaught exception thrown in session handler.

PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 1206 The total number of locks exceeds the lock table size: INSERT INTO {sessions} (sid, ssid, uid, cache, hostname, session, timestamp) VALUES (:db_insert_placeholder_0, :db_insert_placeholder_1, :db_insert_placeholder_2, :db_insert_placeholder_3, :db_insert_placeholder_4, :db_insert_placeholder_5, :db_insert_placeholder_6); Array ( [:db_insert_placeholder_0] => JaWkxgCvnJsDthKVWTg1QNRZRM7y9vGwml4mKi_-zr0 [:db_insert_placeholder_1] => [:db_insert_placeholder_2] => 0 [:db_insert_placeholder_3] => 0 [:db_insert_placeholder_4] => 3.236.64.1 [:db_insert_placeholder_5] => messages|a:1:{s:5:"error";a:16:{i:0;s:260:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined variable: nombre in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">84</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:1;s:258:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined variable: file in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">85</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:2;s:257:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined variable: ext in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">85</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:3;s:284:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined index: field_captacion_informante_colec in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">238</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:4;s:255:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined index: und in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">239</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:5;s:278:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined index: field_agentes_del_articulo in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">247</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:6;s:278:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined index: field_agentes_del_articulo in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">248</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:7;s:280:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined index: field_paisaje_cultural_testi in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">259</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:8;s:280:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined index: field_paisaje_cultural_testi in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">260</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:9;s:277:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined index: field_a_adir_iframe_vimeo in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">279</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:10;s:254:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined offset: 0 in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">283</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:11;s:362:"<em class="placeholder">Warning</em>: simplexml_load_file(https://vimeo.com/api/v2/video/.xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">288</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:12;s:341:"<em class="placeholder">Warning</em>: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://vimeo.com/api/v2/video/.xml" in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">288</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:13;s:280:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined index: field_paisaje_cultural_testi in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">379</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:14;s:284:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined index: field_captacion_informante_colec in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">417</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";i:15;s:278:"<em class="placeholder">Notice</em>: Undefined index: field_agentes_del_articulo in <em class="placeholder">include()</em> (line <em class="placeholder">435</em> of <em class="placeholder">/datos/navarchivo/www/html/sites/all/themes/bootstrap-business/node--video.tpl.php</em>).";}} [:db_insert_placeholder_6] => 1593679386 ) in _drupal_session_write() (line 209 of /datos/navarchivo/www/html/includes/session.inc).